Heuvel-Folies bvba

Groot- en kleinhandel in land- en tuinbouwfolies

Hobbyserres

De Heuvel-hobbyserre is een uniek plastiek serretje dat geheel afwijkt van de bekende plastieken tunnels. Het is een volledig zelfbouwpakket dat makkelijk te monteren is.

De constructie bestaat uit zwaar verzinkt profielijzer, dus onverslijtbaar dat om de drie meter geplaatst wordt. De folie heeft een dikte van 180 micron. De folie is anticondens, thermisch (houdt warmte langer vast) en laat beter licht door dan glas. De kopkanten worden vastgemaakt in een aluminium deurkozijn door middel van aluminium strips. De folie kan hierdoor snel en makkelijk vervangen worden.

Je hebt de keuze tussen 2 breedtematen nl 3,5m of 4,5m. de lengte is zelf te bepalen met vakken van 3m. Ook is er een mogelijkheid voorzien om rondom de hobbyserre een sandwichvoet van 50cm te monteren. In de serre van 3,5m breed zijn er aan de voorkant 2 halve klapdeurtjes voorzien en aan de achterzijde een vast stuk onderaan met een schuifraam bovenaan om de serre te kunnen verluchten. Bij de serres van 4,5m breed zijn er 4 halve klapdeurtjes voorzien zodat je toegang hebt aan voor en achterkant.

Voordelen

  • Lage kostprijs
  • Stormvast, gemakkelijke te plaatsen en verplaatsen, kan groter en kleiner gemaakt worden en dit zonder speciale vakkennis of duur gereedschap
  • Voldoende hoogte tot aan de buitenkant zodat er ene luchtbuffer kan ontstaan wat goed is voor de plantengroei
  • Optimale dakhelling waardoor de invalshoek van het zonlicht volledig benut wordt en in de winter zal de sneeuw makkelijk naar beneden glijden. De condensatiedruppels vallen niet op de gewassen maar lopen langs de plastiek naar beneden
  • UV-bestendige folie voor minstens 4 jaar

Kom gerust eens langs om een hobbyserre van dichtbij te zien en vraag vrijblijvend naar de prijzen.