Heuvel-Folies bvba

Groot- en kleinhandel in land- en tuinbouwfolies

Missie

Onze missie is leveren van kwalitatieve en duurzame folies op maat van de klant. Wij werken constant aan de goede relaties met onze fabrikanten om op een flexibele manier aan de eisen van de klant te kunnen voldoen.

Wij zijn er voor grote en kleine bedrijven uit diverse sectoren. In het bijzonder richten wij ons op de land- en tuinbouwsector. Maar ook als hobbyist kan u bij ons terecht voor een stukje folie of doek.

Heuvel-Folies wil erkend worden als specialist in folies voor diverse toepassingen. Wij streven ernaar om met onze professionele kennis de klant het juiste product aan te bieden.

Visie

De komende jaren zal Heuvel-Folies zich verder ontwikkelen als specialist in folies op maat. Met een professionele aanpak willen wij onze marktpositie verder uitbouwen om meer erkend te worden als folieleverancier in Belgiƫ en omstreken.

Het bedrijf zal blijven investeren in een nauwe samenwerking met foliefabrikanten om steeds kwalitatieve en duurzame land- en tuinbouwfolies aan de klant te kunnen aanbieden.

Naast de folie zal er ook gewerkt worden aan het assortiment doeken en netten. Wij willen ons niet enkel focussen op de land- en tuinbouwsector maar proberen een zo breed mogelijk gamma van doeken en netten aan te bieden naar ieders wens. Voor geotextiel geldt hier hetzelfde, zowel woven als nonwoven.